octubre: Xerrada World Evictions Days 2014 a Sala Ivanow – BCN

Pla general_web1

Dintre de les propostes en motiu de la Setmana Mundial del Dret a l’Habitatge “WorldZeroEvictionDays”, el col·lectiu d’Habitatge Públic, Prou Especulació, juntament amb el suport de l’Associació 500×20, vam organitzar una xerrada informativa a l’Espai 30 de la Nau Ivanow.

L’objectiu de la trobada era donar visibilitat a les problemàtiques existents en matèria d’habitatge al districte de Sant Andreu. Els ponents van ser: la Llum de la PAH de Barcelona, l’Elena de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera 77-79 (10HJ), el Daniel de l’Associació 500×20, la Sílvia dels pisos del Patronat “el Titànic” i la Montse de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu del Palomar.

L’encontre, amb una assistència d’una quarantena de persones, va servir per propiciar un espai de reflexió conjunta envers la recent privatització del bloc de pisos 10HJ Garcilaso al barri de la Sagrera, la mala gestió de l’habitatge públic per part del Patronat, la situació d’emergència habitacional que estan patint moltes famílies, la manca de respostes per part de l’administració, entre d’altres. Sant Andreu té una fita pendent en aquesta àrea i, des de diverses entitats, es pressionarà perquè l’habitatge sigui el que ha de ser. Un dret.

Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrera 77-79 (10HJ)
blog: habitatgepublic.prouespeculacio.org
FB: www.facebook.com/habitatgepublicprouspeculacio
Twitter: @Prou_speculacio
c/e: habitatgepublicprouespeculacio@gmail.com